KLARENBEEKSE ONDERNEMERS VERENIGING

De Klarenbeekse Ondernemers Vereniging (KOV) is een vereniging voor en door ondernemers en bestaat uit bedrijven die zijn gevestigd in Klarenbeek of directe omgeving en uit bedrijven waarvan de directeur/eigenaar in Klarenbeek woont. De KOV organiseert voor haar leden netwerkbijeenkomsten waarin ontspanning, ontwikkeling en samenwerking de hoofdrol spelen.

De KOV is de meest ondernemende vereniging voor haar leden en prikkelt ze om individuele en gezamenlijke acties op te zetten en evenementen te organiseren waar iedereen blij van wordt.

Wil je lid worden van de KOV of wil je meer weten? Lees verder.

Leden

AA Loodgieters

AA Loodgieters BV is een klantgericht installatiebedrijf, wij werken snel en goed en stellen de hoogste eisen aan afgeleverd werk. Dagelijks werkt AA Loodgieters met verschillende onderdelen van de installatie branche, van een kapotte ketel tot de complete installatie bij een nieuwbouw woning. Wij werken vaak in opdracht van grote installatie bedrijven, aannemers en woningbouw corporaties.

 

AA Loodgieters BV
Gravenstraat 22
7383 RJ Voorst

 

T: 055-3666341
M: 06-24227536
E: aaloodgieters@hetnet.nl

 

Aannemingsbedrijf T.B.G.

Aannemingsbedrijf T.B.G. is een bedrijf waar u terecht kunt voor allerlei verbouwingen, nieuwbouw, dak- opbouwen, dakkapellen en allerlei voorkomende werkzaamheden. Wij zijn veelal werkzaam in de Stedendriehoek. Tevens zijn wij dealer van kunststof kozijnen (HBI) en van Mijn Serre.nl.

Aannemingsbedrijf T.B.G.
Bosweg 2
7382 CC Klarenbeek (Voorst)

T: 055-3011894
F: 055-3011854
E: aann.bedrijf.tbg@kpnplanet.nl
I: www.aannemingsbedrijftbgbv.nl

Aanstaande Vervoer Service

Aanstaande Vervoer Service verhuurt een zestal klassieke auto’s. Er is keus uit drie Jaguar mk2, twee Volvo’s en een cabrio MGA. Al deze auto’s zijn te huur met of zonder chauffeur. Ze zijn alle in uitstekende staat van onderhoud en zeer geschikt voor trouwerijen.  De auto’s zijn aangepast aan het hedendaags verkeer en zijn eenvoudig en betrouwbaar (geen elektronica).  Op de website staan meerdere foto’s, de tarieven en de nodige informatie.

Aanstaande Vervoer Service
Jaap de Wijs
Zutphenseweg 26
7382 AM Klarenbeek (Voorst)

T: 06-29057265
E: aanstaande@hccnet.nl
I: www.aanstaande.nl

Attentis  Consultancy & Interim

Heeft u zichzelf wel eens afgevraagd hoe u de productiviteit en winstgevendheid van uw onderneming moet verbeteren? Of hetgeen dat u nu doet niet beter, groter, slimmer, sneller of gewoon anders kan? Hoe u uw marktaandeel kunt vergroten? Hoe u zich beter kunt profileren?

Dit zijn essentiële vragen die veel ondernemers bezighouden en waarmee wij u graag willen helpen. Attentis levert namelijk adviesdiensten aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die een aantal stappen voorwaarts willen maken. Ondernemers die hun bedrijf willen zien groeien en professionaliseren. Ondernemers die geloven in zichzelf en hun onderneming.

Als u zich hierin herkent, dan zouden wij graag met u in contact komen om samen te kijken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Attentis
Consultancy & Interim
Hessen Allee 20
7381 CA Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055-3012409
E: info@attentis.nl
I: www.attentis.nl

BAS bureau voor architectuur
& bouwadvies BNA

BAS is een creatief bureau dat praktisch meedenkt over bouwopgaven. Denk hierbij aan het ontwerpen, adviseren en begeleiden van projecten voor nieuwbouw, renovatie, restauratie, gebouwbeheer en grootonderhoud.

BAS bureau voor architectuur & bouwadvies
De Zweep 83
7381 CH Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 19 75
E: info@bureau-bas.nl
I: www.bureau-bas.nl

Bike Totaal Wolters

Klarenbeek-Zutphen

Bike Totaal Wolters heeft een ruime keus aan kwaliteitsfietsen van verschillende bekende merken en een groot assortiment accessoires en fietsonderdelen. In de winkel staan diverse stads- en kinderfietsen, race- en ATB fietsen en elektrische fietsen, zowel nieuw als tweedehands. De zaak beschikt over een professionele werkplaats. Tijdens de laatste drie dagen van het jaar verkoopt Wolters professioneel siervuurwerk.

Klarenbeek
Bike Totaal Wolters
Klarenbeekseweg 102
7381 BG Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 12 66
E: klarenbeek@wolterstweewielers.nl

Zutphen
Bike Totaal Wolters
De Brink 74
7206 KC Zutphen

T: 0575 – 52 66 28
E: zutphen@wolterstweewielers.nl
I: www.wolterstweewielers.nl

Boonzaayer Straal & Spuitbedrijf

Boonzaayer Straal & Spuitbedrijf is een flexibel en veelzijdig straal & spuitbedrijf. U kunt bij ons terecht voor stralen, schooperen en spuiten van kleine en grote projecten, zoals bedrijfswagens, industrie en offshore.

Boonzaayer Straal & Spuitbedrijf
IJsseldijk 53
7381 BV Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055-3660728
E: info@boonzaayer.com
I: www.boonzaayer.com

Brugman Schilderwerken

Brugman Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en onderhoud zowel binnen als buiten. Wij werken voor bedrijven, instellingen en particulieren.  Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Brugman Schilderwerken
Wolframstraat 29
7334 BL Apeldoorn

T: 06-53774521
E: brugmanschilderwerken@hotmail.com
I: www.mijn-schilder.nl

BZO Tankstations

BZO Tankstations is in 1998 opgericht door Wiebe Alzerda Winkel en is actief als onafhankelijk adviseur van overheden bij alle zakelijke en beleidsmatige vraagstukken rondom tankstations. Voor opdrachtgevers, waaronder veel Nederlandse gemeenten worden onder meer onderzoeken uitgevoerd naar de marktwaarde van bestaande en nieuwe tankstationlocaties. Daarnaast wordt bijvoorbeeld geadviseerd bij de verkoop en verhuur van tankstationlocaties en worden hiervoor regelmatig veilingen georganiseerd.

BZO Tankstations
Woudweg 102
7381 BB Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 06-55147830
E: info@bzo-tankstations.nl
I: www.bzo-tankstations.nl

 

Carool Installatiebedrijf

Dakwerk en dakgoten – CV installatie – Installatiewerk

Een goede klantrelatie staat centraal bij Carool Installatiebedrijf. Daarom zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partner en bieden wij een professionele en deskundige service. We denken mee over grootschalige projecten en verbouwingen, maar ook voor een lekkende kraan staan wij voor de klant klaar. We ontzorgen onze klanten en zorgen ervoor dat onze dienstverlening altijd feilloos aansluit op uw wensen.

Carool Installatiebedrijf
Elsbosweg 64
7381 BJ Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055-5429806
E: info@caroolinstallatiebedrijf.nl
I: www.caroolinstallatiebedrijf.nl

De Dalk Projectontwikkeling B.V.

De Dalk Projectontwikkeling BV is een ontwikkelend bedrijf in de bouwsector. Na jarenlang als bouwkundige/-adviseur werkzaam te zijn geweest is de uitdaging aangenomen om als ontwikkelaar projecten te realiseren in de bouwsector. Hiervoor komen woningbouwprojecten alsmede utiliteitsprojecten in aanmerking. Daar waar de uitdaging ligt willen wij de mogelijkheden onderzoeken en tot plan uitwerken. De ruime ervaring  en contacten met gemeenten gebruiken wij om snel een haalbaarheidstoets te kunnen doen. De gemeentelijke  procedures omtrent potentiele bouwplannen zijn ons bekend.

De Dalk Projectontwikkeling B.V.
De Dalk 4
7381 BM KLARENBEEK

T: 06 533 744 31
E: info@dalkprojectontwikkeling.nl

 

De Tonkerij

Nederland heeft er een nieuwe ambachtelijke kaarsenmakerij bijgekregen: De Tonkerij van kaarsenmaker Marco Wilbrink in Klarenbeek. Marco Wilbrink maakt in zijn atelier prachtige kaarsen op traditionele wijze van de allerbeste grondstoffen.

De Tonkerij
Vorstersweg 3a
7382 AS KLARENBEEK

T: 0620211932
E: info@detonkerij.nl
I: www.detonkerij.nl

 

De Weerd Tentenverhuur

De Weerd Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van tenten en hallen. Zij verzorgen een representatieve, comfortabele en veilige accommodatie die past bij uw evenement. Van klein tuinfeest tot megafestijn. De Weerd Tentenverhuur kan desgewenst de complete aankleding verzorgen. Voor een geslaagd feest of evenement is een geschikte accommodatie essentieel. Of het nu gaat om een intiem bruiloftsfeest, een swingend muziekevenement of een zakelijke bedrijfspresentatie: De Weerd Tentenverhuur zorgt voor de perfecte entourage.

De Weerd Tentenverhuur
Rijksstraatweg 100
7383 AV Voorst

T: 0575-501223
E: info@deweerdtenten.nl
I: www.deweerdtenten.nl

Dierenartsenpraktijk De Driehoek

De Driehoek is een vooruitstrevende praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Van oudsher is het werkterrein het gebied de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer.  De Driehoek staat voor kwalitatief goede preventieve en curatieve zorg gebaseerd op up to date kennis en ervaring, evidence-based onderzoek en daarbij passende producten.

Dierenartsenpraktijk De Driehoek
Zutphenseweg 50
7382 AM Klarenbeek (Voorst)

T: 055-3012255
E: info@dierenartsenpraktijk.com
I: www.dierenartsenpraktijk.com

Dijkhof Bouw

Dijkhof Bouw is actief in woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en service, restauratie en projectontwikkeling in de regio Stedendriehoek.  Dijkhof Bouw heeft een eigen ambachtelijke timmerfabriek voor het maken van bijzonder timmerwerk en restauratie, maar ook voor deuren, ramen en kozijnen.

Dijkhof Bouw
Klarenbeekseweg 92
7381 BG  Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 14 20
E: info@dijkhofbouw.nl
I:
www.dijkhofbouw.nl

Dijkhof Tuin

Dijkhof Tuin is een ambitieus en allround hoveniersbedrijf. Wij realiseren uw tuin, erf en landschap van advies en ontwerp tot en met het onderhoud. Duurzaamheid staat voorop, wij maken gebruik van de betere tuinmaterialen en zijn op de hoogte van de laatste tuintrends. Wij zijn vooral actief in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Wij zijn er voor: advies, ontwerp, aanleg, beplanting, onderhoud en renovatie.

Dijkhof Tuin
Elsbosweg 99
7381 BJ Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 06 – 391 086 33
E: info@dijkhoftuin.nl
I: www.dijkhoftuin.nl

 

Dinner- Meeting- & Partycentrum De Nieuwe Zweep

De Nieuwe Zweep is een Dinner- Meeting- & Partycentrum voor bruiloften en partijen, presentaties en conferenties. Daarnaast is er een snackbar en voor de jonge bezoeker een speelparadijs met glijbanen, hindernissen, ballenbakken, touwbruggen en trampolines.

Dinner- Meeting- & Partycentrum De Nieuwe Zweep
Klarenbeekseweg 93
7381 BE Klarenbeek  (Apeldoorn)

T: 055 – 301 12 86
E: info@denieuwezweep.nl
I: www.denieuwezweep.nl

FONTES Klarenbeek BV

 

Boterbloem 30
7382 CG Klarenbeek

T: 055-3011025/0623574423/0620049445
E: paul.fontesklarenbeek@gmail.com
frits.fontesklarenbeek@gmailcom

Fysiotherapie Klarenbeek

De praktijk van Fysiotherapie Klarenbeek zit in het gezondheidscentrum ‘De Mölle’. De praktijk helpt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om, voor eigen kosten, te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (Fysiofit).  Fysiofit is geschikt voor iedereen, met en zonder lichamelijke klachten, en is gericht op het verbeteren van de algehele fitheid en conditie.

Fysiotherapie Klarenbeek
Achter de Molen 10
7382 CE Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 14 68
E: info@fysiotherapieklarenbeek.nl
I: www.fysiotherapieklarenbeek.nl

Garage Schimmel

Garage Schimmel is een full-service garage met een werkplaats en een schadeafdeling. De garage is thuis in alle merken, voert APK-keuringen uit en repareert en herstelt auto’s volledig. Daarnaast heeft de garage occasions op voorraad en restaureert oldtimers. Garage Schimmel is aangesloten bij de BOVAG en FOCWA.

Garage Schimmel
Elsbosweg  71
7381 BJ Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 12 81
E: bert@garageschimmel.nlremco@garageschimmel.nl
I: www.garageschimmel.nl

Gezelschapsdieren- en paardenkliniek De IJsselvallei

Gezelschapsdieren- en Paardenkliniek De IJsselvallei is een kliniek die zich speciaal heeft gericht op de behandeling van gezelschapsdieren en paarden, met alles wat daar bij hoort! Met ons betrokken team zoeken we graag naar een passende oplossing voor u en uw zieke dier. Onder andere vlooienmiddelen, voer, vaccinaties, ontworming en operaties zitten in ons dienstenpakket. Spoeddienst is voor gezelschapsdier en paard 24 uur per dag afgedekt. Kijk op onze website voor meer informatie. Vertrouwde zorg voor uw dier!

Gezelschapsdieren- en paardenkliniek De IJsselvallei
Kopermolenweg 11
7382 BP in Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 366 92 86
E: : info@dierenkliniekijsselvallei.nl
I: www.dierenkliniekijsselvallei.nl

Hairstyling Lisette

Hairstyling Lisette is een salon waar je persoonlijke aandacht krijgt in een gezellige sfeer. De salon is gespecialiseerd in (krul)knippen, kleuren en permanenten. De klanten krijgen uitgebreid advies over het model, de kleur en de juiste producten die voor het haar nodig zijn om het kapsel optimaal te dragen. Ik vind dat je een bezoek aan de kapper als een uitje moet ervaren!! Wilt u langskomen of een afspraak maken, bel gerust.

Hairstyling Lisette
Hoofdweg 36
7382 BH Klarenbeek (Voorst)

T: 06-11001770
E: lisettescheerder@gmail.com
I: www.hairstylinglisette.nl

 

Herbe Bedrijfskleding

 

Herbe BV

Sint Eustatius 71

7333 NW  Apeldoorn

T     (055) 7600696 / (0541) 551988

F     (0541) 551979

M    info@herbe.nl

W    www.herbe.nl

KvK 06044511

BTW nr NL807191279B01

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Sterk in Hovenierswerk!

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel is een breed inzetbaar Tuinkeur gecertificeerd hoveniersbedrijf. Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, leggen wij als hovenier alle soorten bestrating en vijvers aan. Ook leveren wij schuttingen en tuinverlichting en doen we aan grondverzet en boomverzorging. Of wel alles wat te maken heeft met tuin of erf. Dit alles gebeurt met passie, vakkennis, ervaring en professioneel gereedschap.

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel
Welvaartsdwarsweg 10
7381 AK Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055-3015271
E: info@harrydewinkel.nl
I: www.harrydewinkel.nl

Hoveniersbedrijf Huis in ‘t Veld

Hoveniersbedrijf Huis in ’t Veld is een jong  en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Hoveniersbedrijf Huis in ’t Veld neemt zijn passie en ervaring mee naar uw tuin. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

Hoveniersbedrijf Huis in ’t Veld
Jeffrey Huis in ’t Veld
Weterschoten 26
7381 AL Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 06- 51576659
E: info@hoveniersbedrijfhuisintveld.nl
I: www.hoveniersbedrijfhuisintveld.nl

J. Bekking Evenementen Food

J. Bekking Evenementen Food is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het, via een visverkoopwagen en/of patatwagen, verzorgen van de catering bij groot-en kleinschalige activiteiten: op tentfeesten, kermissen, braderieën, feestjes, bruiloften en evenementen. In overleg is zeer veel mogelijk.

J. Bekking Evenementen Food
Goorweg 16
7382 AP Klarenbeek

T: 0553012534 of 0646519046
E: jibbe@bekkingfood.nl

Jochems Land- en Tuinbouwmachines

 

 

Jochems Land- en Tuinbouwmachines

Evert Jan Boksweg 3, 7361 AH

Beekbergen Telefoon 06-25024681                                         

Rabobank Klarenbeek rek. nr. NL51 RABO 0366.2236.07

Inschrijfnummer K.v.K.: 08117638

BTW nr: NL 1005.36.050.B01

 

Ons bedrijf is overigens gevestigd aan de Woudweg 53 te Klarenbeek

Kaashandel Nieuwenhuis

Kaashandel Nieuwenhuis is een echt familiebedrijf. Zij verkopen Noord Hollandse kazen, diverse buitenlandse kazen, kruidenkazen, zuivel en eieren op 15 markten en standplaatsen in de week. Op de donderdagochtend staan zij bij het Dokter Blok plantsoen in Klarenbeek.

Kaashandel Nieuwenhuis
Krommedijk 18
7381 BT Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 06-48559187
T: 06-55334316
E: fenny@kaashandelnieuwenhuis.nl

Koers Installatietechniek

Koers Installatietechniek VOF is een klein installatiebedrijf en is gevestigd in Klarenbeek. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort, veel betrokkenheid en nauw contact met de klant. Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in centrale verwarming, gas- water- en rioleringsinstallaties, sanitair, dak- en zinkwerkzaamheden, mechanische ventilatie en duurzame energie.

Koers Installatietechniek VOF
Iemschoten 25
7381 BC Klarenbeek

T: 055-3232216
E: info@koersinstallatie.nl
I: www.koersinstallatie.nl

Krepel Group

Krepel Deuren levert binnendeuren en binnendeurkozijnen voor de woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw.  Denk aan lakdeuren, stijldeuren, hard plastic beklede deuren, brandwerende deuren en geluidwerende deuren inclusief kozijnen. We zijn landelijk actief door de inzet van klantenteams, projectbegeleiding met eigen montage en zetten in op topprestaties voor onze klanten op en rond de bouwplaats.

Naast de productie van binnendeuren en binnendeurkozijnen vervaardigt Krepel luxe houten verpakkingen onder de merknaam Krepel Cassettes voor o.a. de sigarenindustrie, voedingsmiddelenindustrie en juweliersbranche in geheel Europa.

Krepel Group
J.R. Krepellaan 5-7
7382 BM Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 13 41
E: info@krepel.nl
I: www.krepel.nl

Lammers Support Group

Lammers Support Group coacht en ondersteunt bedrijven en ondernemers in de groei van goed naar geweldig. Ook verzorgen zij maatwerk trainingen en workshops met name op het gebied van sales en gastheerschap. Daarnaast hebben ze een evenementen tak waarmee ze creatieve en ludieke events organiseren met impact.

Lammers Support Group
Hoofdweg 68
7382 BK Klarenbeek (Voorst)

T: 055–3010416
E: johan@lammerssupportgroup.nl
I: www.lammerssupportgroup.nl

Pijnappel Mode

Pijnappel Mode verkoopt damesmode van diverse merken voor jong en oud in de maten 38-54. Daarnaast hangt er kleding voor bijzondere gelegenheden. De coupeuse van de winkel corrigeert kleding. De winkel is rolstoel vriendelijk. Heeft u geen vervoer, op maandag en donderdag kunnen wij u halen en brengen. Bel ons voor een afspraak.

Pijnappel Mode
Hoofdweg 84a
7382 BK Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 12 05
E: info@pijnappelmode.nl
I: www.pijnappelmode.nl

PLUS Imanse

PLUS Imanse is er voor de dagelijkse boodschappen. De winkel heeft een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen en drogisterijproducten. Daarnaast is er een slijterij. In de webwinkel kunt u boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen.

Plus Imanse
Hoofdweg 86
7382 BK Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 12 61
E: imanse@plus.nl
I: www.plus.nl  

Praktijk voor Kind en Gezin

 

 

Praktijk voor Kind en Gezin is gevestigd in Klarenbeek en kenmerkt zich door professionele en persoonlijke hulpverlening,
gespecialiseerd in ontwikkelingstrauma en hechting en de invloed ervan op ouderschap.

Persoonlijke groei; werken aan en herstellen van basisvertrouwen in jezelf, in contact met de ander.
Herstel van hechting en ontwikkelingstrauma’s door bewustwording, inzicht en het zelfgenezend vermogen.

Therapie & coaching
Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van ervaringen uit het verleden? Lukt het je niet er van los te komen? Wat als contact maken pijnlijk en moeilijk is, het vermijding oproept? Het werkt door in relaties met ouders, kinderen, vrienden en collega’s. Als relatie- en gezinstherapeut kan ik je helpen. Je kunt in de praktijk terecht voor individuele -, relatie- en gezinstherapie (systeemtherapie), maar ook voor coaching voor (jong)volwassenen. 

Jeugdhulp

Praktijk voor Kind en Gezin biedt (zwaardere) ambulante specialistische / (gezins)therapeutische jeugdhulp / systeemtherapie, ook om verwijzing naar de zwaardere Jeugd-GGZ en verplichte jeugdzorg te voorkomen. Verwijzing via CJG en huisarts. Voor jeugdzorg is Praktijk voor Kind en Gezin zorgaanbieder van de gemeenten Apeldoorn, Zutphen,

Lochem, Hattem, Heerde, Voorst en Brummen.

 

Training

Vanuit mijn expertise bied ik op verschillende locaties trainingen, lezingen en workshops.

 

Kijk voor meer informatie op de website of voel je vrij je vraag te stellen via info@praktijkkindengezin.com

Praktijk voor Kind en Gezin

Linda Riemsdijk

Hoofdweg 70

7382 BK Klarenbeek (Voorst)

 

T: 06-57722062

info@praktijkkindengezin.com

www.praktijkkindengezin.com

Rabobank Apeldoorn en omgeving

Wij bieden  financiële dienstverlening op het gebied van betalen, sparen, verzekeren, hypotheken en beleggen.  We kennen de regio en zijn actief in de omgeving. Niet alleen als bankier, maar ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken.

Bezoekadres
Rabobank Apeldoorn en omgeving
Eendrachtstraat 133
7336 AC Apeldoorn

Bedrijven
T: (055)5784889
E: Ilja.Jansen@rabobank.nl
I: www.rabobank.nl /apeldoorn

Restaurant Pijnappel

Restaurant Pijnappel verzorgt koffie met gebak, lunch en diner.  Daarnaast heeft het restaurant zalen voor bruiloften, recepties, vergaderingen, presentaties, conferenties, buffetten en verjaardagen. Op iedere tweede woensdag van de maand is er ‘De Huiskamer van Klarenbeek’ waar senioren elkaar ontmoeten en met elkaar eten.

Restaurant Pijnappel
Hoofdweg 55
7382 BK Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 12 42
E: info@restaurant-pijnappel.nl
I: www.restaurant-pijnappel.nl

Sfeer en Smaak

Iets te vieren? Sfeer en Smaak maakt het onvergetelijk! Want wanneer je een bedrijfsfeest of event organiseert wil je ongetwijfeld dat er eindeloos over wordt nagepraat en dat gasten volop genieten. Sfeer en Smaak is een veelzijdig evenementenbureau dat je daarbij ondersteunt. We doen onze naam eer aan. We werken namelijk met een club gepassioneerde beelddenkers en fijnproevers. Deze sfeer- en smaakmakers zijn jouw partners bij het maken van een weergaloze indruk. Tijdens grootschalige evenementen en intieme feestjes. Bij het ontwikkelen van belevingsconcepten vinden we ieder element even belangrijk, want alleen wanneer alles tot in detail op elkaar aansluit is de totaalbeleving subliem.

Sfeer en Smaak
Woudweg 106
7381 BB KLARENBEEK

T: 055 844 23 93
E: info@sfeerensmaak.nl
I: www.sfeerensmaak.nl

 

Smeltink Woninginrichting & Textiel

Smeltink Woninginrichting & Textiel levert meubelen, slaapkamers, raamdecoratie, vloeren en buitenzonwering. Daarnaast geeft het bedrijf advies over woninginrichting. Verder heeft de winkel dames en heren pantalons, truien, vesten, overhemden, sokken, hoeden, petten, manufacturen en breiwol. Al méér dan 60 jaar verkoopt Smeltink tijdens de jaarwisseling het beste kwaliteitsvuurwerk.

Smeltink Woninginrichting & Textiel
Broekstraat 37
7382 AD Klarenbeek (Voorst)

T: 055 – 301 12 73
E: info@smeltink.com
I: www.smeltink.com

Huisartsenpraktijk Smit & Bogchelman

Huisartsenpraktijk Smit & Bogchelman is een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Naast spreekuur en huisbezoek heeft de praktijk eConsult. Hiermee kunnen mensen via de site een vraag kan stellen aan de medewerkers van de praktijk. Deze vraag mag geen spoedeisend karakter hebben. Bij verwondingen of spoedeisende klachten is er altijd iemand de hele dag bereikbaar.

Huisartsenpraktijk Smit & Bogchelman
Achter de Molen 12
7382 CE Klarenbeek (Voorst)

T  055-3011255
E: assistenten@huisartsenpraktijksmitbogchelman.nl 
I: huisartsenpraktijkklarenbeek.praktijkinfo.nl

Tankstation DCO Jan de Croon

Tankstation DCO Jan de Croon is een bemand service tankstation in Klarenbeek. Er is een uitgebreide shop en een handwasserette. Daarnaast kunt u 24 uur per dag tanken via onze PIN paal.  Al sinds 1928 Levert DCO in de regio brandstof en smeermiddelen. Op vijf locaties in de regio kunt u tanken als bedrijf met onze DCO tankpas, welke diverse voordelen heeft voor u als klant. Daarnaast heeft DCO een eigen zegelspaarsysteem, waarmee u kunt profiteren van diverse kortingen en aanbiedingen. Meer hierover op www.jandecroon.nl.

Tankstation DCO Jan de Croon
Klarenbeekseweg 86
7381 BG Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 3012886
E: info@jandecroon.nl
I: www.jandecroon.nl

Ten Hove Totaalinstallateur

Ten Hove Totaalinstallateur is een allround installatiebedrijf dat elektrotechnisch installatiewerk verzorgt en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt en installeert voor particulieren en bedrijven. Daarnaast geeft het bedrijf advies over de aanschaf van installaties.

Ten Hove Totaalinstallateur
Klarenbeekseweg 111
7381 BE Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 15 58
E: info@ten-hove.nl
I: www.ten-hove.nl

Ter Riele

Hoveniers – Groenvoorziening – Boomverzorging – Kwekerij – Civiele werken

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Altijd al gedroomd van een prachtige siervijver? Kan uw bedrijf wel een sfeervolle buitenruimte gebruiken? Of bent u op zoek naar een vakkundige hovenier en/of groenvoorziener voor het realiseren van uw droomtuin? Voor al uw groene wensen bent u bij Ter Riele aan het juiste adres! Ter Riele. Geeft groen vorm.

Ter Riele
Hoofdweg 2
7382 BH Klarenbeek (Voorst)

T: 055-3011743
F: 055-3012113
E: info@tterriele.nl
I: www.tterriele.nl

 

 

 

The WAT Group

De The WAT Group staat voor betrokkenheid uit fascinatie. De Group is een bestendig netwerk van ervaren specialisten op de verschillende (deel)gebieden van de communicatie. Met een multidisciplinaire aanpak vanuit één visie staan wij garant voor een optimale advisering en ‘full service’ opvolging daarvan. Daarmee: voor een resultaat dat verwachtingen kan overtreffen, zal overtreffen.

WAT staat voor Working Apart Together. Dit geldt niet alleen voor de interne structuur binnen onze groep, het reflecteert ook de manier waarop wij met onze nationale en internationale opdrachtgevers samenwerken. Uit onze ervaring blijkt dat wanneer bewezen expertises zich bundelen, een synergie ontstaat die zijn weerslag heeft in de kwaliteit van de communicatie. En daarmee, in de impact daarvan.

The WAT Group B.V.
De Dalk 2
7381 BM Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 06 – 46 29 52 56
E: info@thewatgroup.com
I: www.thewatgroup.com / www.hselifeunio.com 

Van Dalen Installatietechniek

Van Dalen Installatietechniek is totaalinstallateur van elektrotechniek, parkeersystemen, beveiligingstechniek, datacommunicatietechniek, LED-verlichtingstechniek, werktuigbouwkundige installaties, sanitairtechniek en klimaatbeheersing. Het bedrijf voert keuringen en inspecties uit, geeft advies en zorgt voor ontwerp en onderhoud.

Van Dalen Installatietechniek
Engelenburgstraat 21
7391 AM Twello

T: 0571 – 27 90 00
E: mail@vandalen-installatie.nl
I: www.vandalen-installatie.nl

van der Burgh Acupunctuur

Van der Burgh Acupunctuur biedt u de mogelijkheid om acute- en chronische klachten te verlichten en te verhelpen. Maar niet alleen bij bestaande klachten kan acupunctuur worden ingezet. Ook preventief wordt acupunctuur ingezet.  Burn Out, Froozen Shoulder,  Bewegingsklachten, Psychosomatische klachten, Menstruele klachten, Hoofdpijn (migraine), slapeloosheid, spijsvertering klachten zijn klachten die veelvuldig worden behandeld. Voor een uitgebreide lijst aan klachten verwijs ik u naar mijn website.

Egbert A van der Burgh

Acupuncturist/ Herbalist io

Klarenbeekseweg 90a

7381BG Klarenbeek

06-54340359

www.vanderburghacupunctuur.nl

evdburgh@gmail.com

egberttaio@gmail.com

 

Van Egteren Hoveniers/Tuinontwerp

Van Egteren Hoveniers biedt een bijzonder breed pakket aan diensten, op het gebied van particuliere tuinen tot landschapinrichting. Wat u ook bedenkt voor uw tuin, de ervaren vakmensen van Van Egteren Hoveniers maken het met oog voor detail en duurzaamheid.

Van Egteren Hoveniers/Tuinontwerp
Clabanusweg 11
7382 DB Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055-3012708
E: info@vanegteren.nl
I: www.vanegteren.nl

Veldhuis v.o.f.

Veldhuis v.o.f. is een mooi familiebedrijf dat door de jaren heen gegroeid is. Wat ons uniek maakt, is dat wij hebben laten zien dat je met weinig middelen ook groot kan worden. Ondanks de groei zorgen wij ervoor dat alle klussen vakkundig en professioneel worden afgerond.

Bij ons kunt u terecht voor al uw grond-, sloop- en straatwerk. Ook voor het huren van een container hoeft u alleen maar te bellen. Sinds 2012 kunt u bij ons ook terecht voor het storten van afval, te denken valt aan: bouw- en sloopafval, groen, puin, B-Hout, C-Hout en grond (ook ongecertificeerde). Wij verkopen onder andere: grond, zand, grind, gebroken puin etc.

Voor meer informatie over ons bedrijf staan wij u graag te woord. Tevens kunt u een kijkje nemen op onze website www.veldhuisvof.nl

 

Veldhuis v.o.f.
Brinkenweg 36
7381 BK Klarenbeek

T:055-3011937
E:info@veldhuisvof.nl
I:www.veldhuisvof.nl

 

Waterman Financieel Advies

Waterman Advies Klarenbeek is gespecialiseerd in adviseren en afsluiten van verzekeringen. Waterman Advies werkt vanuit een persoonlijk contact met elke cliënt; particulier of zakelijk. Een verzekering is namelijk voor niemand hetzelfde. Iedereen woont anders, werkt anders of heeft een ander personeelsbestand. Waterman Advies sluit verzekeringen, houdt uw polissen up-to-date en informeert u over belangrijke wijzigingen op verzekeringsgebied. Tevens handelen wij schadegevallen zo zorgvuldig en snel mogelijk voor u af. Ook voor uw hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres.

Waterman Financieel Advies
Hoofdweg 24
7382 BH KLARENBEEK

T: 055 301 01 01
E: leo@watermanadvies.nl
I: www.watermanadvies.nl

 

Welkoop

Welkoop wil graag haar klanten helpen met het buitenleven beter te laten leven. Zodat de klant tussen drempel en erfgrens beter kan werken, verzorgen en genieten. Welkoop is het merk in Nederland voor producten en diensten voor tuin en dier. Welkoop voert hierin vier hoofdgroepen: DIER&WELZIJN, PLANT&ZORG, WERKEN IN DE TUIN en GENIETEN IN DE TUIN.

Welkoop Klarenbeek
Klarenbeekseweg 99
7381 BE Klarenbeek (Apeldoorn)

T: 055 – 301 12 07
E: klarenbeek@welkoop.com
I: www.welkoop.nl