Voor de eerste helft van 2019 staan bij de KOV de volgende activiteiten gepland:

17 januari 2019: Nieuwjaarborrel bij Dijkhof Bouw

champagnebubbels

14 februari 2019: Gezamenlijke ondernemersavond MFC met ondernemersverenigingen uit omliggende dorpen

Op 14 februari organiseert de KOV met zes ondernemersvereniging uit de regio samen een speciale avond. Deze staat in het teken van het OM-denken met als topspreker zal Berthold Gunster.
Meer informatie over zijn performance is te vinden op www.omdenken.nl. – Beknopte omschrijving van omdenken: Bertold Gunster is de grondlegger van ‘omdenken’ – het denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen – en auteur van een aantal bestsellers over dit onderwerp. Hij legt op onderhoudende wijze uit wat omdenken inhoudt en hoe je dit zakelijk en privé kunt benutten. De avond wordt gehouden in het MFC in Klarenbeek. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Voorst en Apeldoorn.

 

 

 

 

 

 28 maart 2019: Algemene Ledenvergadering KOV

Locatie: Nieuwe winkelpand van Bike Totaal Wolters in de Maalderij

Tijdstip 20.00 uur

Speciale gast: Henk Lubberding

 

donderdag 16 mei 2019: Reanimatiecurus en oefening ‘brandje blussen’

Tijd voor de jaarlijkse  reanimatiecursus. Je kan hieraan zowel meedoen als je nog nooit een reanimatiecursus hebt gedaan of als opfriscursus. Dit jaar wordt de reanimatiecursus in samenwerking met de Klarenbeekse brandweer gecombineerd met een oefening ‘brandje blussen’. De cursus duurt twee á drie uur en vindt plaats bij de brandweerkazerne in Klarenbeek aan de Hoofdweg (naast de school).  Medicijnman van dienst: Gijs Smit.

 

zondag 2 juni 2019: de 2e KOV Badeendjesrace bij landgoed Klarenbeek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

donderdag 3 oktober 2019:  Shopology