kop-klarenbeek-molenweg_eyecatcher
Molen van Klarenbeek 1960

De Klarenbeekse Ondernemersvereniging KOV is opgericht in 1981 door de  bekende Klarenbeekse ondernemers Pohlman, Koerkamp en Pijnappel. De KOV was in die tijd een vereniging die met name de plaatselijke winkeliers en middenstanders als lid. Zoals in veel dorpen het geval was, daalde in de loop van de tijd ook in Klarenbeek het aantal winkels en winkeliers. Mede door deze ontwikkeling veranderde de KOV van een winkeliersvereniging naar een brede ondernemersvereniging voor alle ondernemers gevestigd of woonachtig in het dorp Klarenbeek.

Begin 2018 zijn circa 50 ondernemers en bedrijven lid van de KOV en is de KOV een enthousiaste en gemêleerde groep ondernemers. Variërend van bedrijven met meer dan 50 werknemers tot ZZP’ers en actief in een groot aantal branches en sectoren.
Kortom, een vereniging die alle ondernemers in Klarenbeek op een laagdrempelige manier samen wil brengen met als doel om elkaar te versterken, van elkaar te leren en natuurlijk ook om op zijn tijd gezellig met elkaar een biertje te drinken.