Monique is meer dan 20 jaar actief in de woonbranche.  Hier heeft ze ruime ervaring opgedaan met raamdecoratie,  wanden, vloeren, kleuren, meubelen, bedden en diverse accessoires. Ook is ze deze periode ruim 10 jaar bij Eijerkamp in Zutphen in dienst geweest. Hier heeft ze de in en verkoop van woonaccessoires en klein meubelen verzorgd, daarvoor heeft ze de nodige internationale beurzen mogen bezoeken. Haar zicht veld rijkt daarmee dan ook verder dan alleen Nederland. Met een technisch oog, voor vele stijlen en diversiteiten heeft ze de nodige inrichtingen verzorgd voor particulieren en bedrijven.

Door haar ervaring heeft ze een uitgebreid  netwerk opgebouwd van vele vakmensen en leveranciers op het gebied van wonen en stylen. Maar ook op het gebied van bouw en verbouw is er genoeg kennis in huis. Dit maakt het, dat ze met haar netwerk u in zijn geheel kan ontzorgen.

Na het volgen van interieurstyling en interieurontwerp bij de NIA-academie is ze voor haar zelf begonnen met Mo-design. Doordat ze nu voor haar zelf werkt kan een nog onafhankelijker advies geven, ze is immers niet meer merk gebonden, en dat zal zeker in uw voordeel werken

Met haar enthousiasme en inzet kan ze u ontzorgen en faciliteren bij het zoeken naar een nieuw interieur.

Mo-design

De Til 13
7381 CC  Klarenbeek

website: www.mo-design.nl
email: mo-design@ziggo.nl