Vleesch van Plante

Ambachtelijk | Diervriendelijk | (H)eerlijk

 

Vleesch, puur en authentiek. Zoals vroeger. Weten wat je eet, zonder toevoegingen. Lokaal, vleesch zoals vlees hoort te zijn. Vlees van onze eigen vleesras koeien die een goed leven hebben genoten, soms met een dubbel doel. Op ambachtelijke wijze geslacht, gerijpt (minimaal 14 dagen), uitgebeend, vacuüm verpakt en daarna ingevroren door zelf slachtende slager Ter Weele in Oene. Verkocht met passie door Mandy Plante.

Op Boerderij Veelust verzorgen broers Marc en Richard Plante al decennia lang extensief vleesvee, in de strostallen en op de landerijen eromheen. Zodra het kan, kunnen de koeien naar buiten, eventueel met de kalfjes. Het voer komt van eigen land, aangevuld met kwalitatief hoogwaardige natuurlijke (rest)producten vanuit de levensmiddelenindustrie. De koeien zijn vrij van medicatie en hebben ten alle tijden toegang tot vers water en schaduw. De pedicure komt regelmatig langs. Een mooi leven.

Vleesch van Plante is vrij van toevoegingen. 100% puur natuur. Onze werkwijze is circulair, beter voor het milieu en dus duurzamer. De herkomst van het product is bekend en het proces bewezen. Dit is eerlijk en smaakt daarom nog lekkerder.

Vleesch van Plante heeft online en offline een winkel. De webshop is 24/7 open. Voor actuele openingstijden van de live shop in Klarenbeek, zie website. Pinnen is mogelijk. Speciale wensen zijn welkom, ook grotere delen of vegetarische opties voor een BBQ. Mandy geeft graag extra informatie of bereidingsadvies.

 

Mandy Plante (06-50206002)

Winkel: Zutphenseweg 38 te Klarenbeek

mandy@vleeschvanplante.nl

www.vleeschvanplante.nl