Gezamenlijke bijeenkomst met ondernemersverenigingen dorpen gemeente Apeldoorn

Op initiatief van Regina van den Berg, de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Apeldoorn, is op 13 juni een bijeenkomst gehouden met vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen van Klarenbeek, Loenen, Beekbergen-Lieren, Hoenderloo en Uddel.  Namens de KOV waren Leo en Wiebe aanwezig. De bijeenkomst werd georganiseerd rond de kennismaking met de nieuwe wethouder van Economische zaken de heer Jeroen Joon (VVD) en de eerder dit jaar aangetreden nieuwe gemeentesecretaris mevrouw Jolande van der Meulen. In een open en constructieve sfeer kon de deelnemers een beeld geven van van hun vereniging en de zaken die in het dorp op economisch en maatschappelijk gebied spelen.  De heer Joon schetste de belangrijkste contouren van het coalitieakkoord en de accenten die hij de komende jaren wil gaan leggen. Al met al een geslaagde bijeenkomst die in de toekomst ongetwijfeld een vervolg gaat krijgen, want het was voor iedereen duidelijk dat we als plaatselijke ondernemersverenigingen veel van elkaar kunnen leren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *