Op zaterdag 2 juni 2019 is het weer zo ver, dan zal voor de tweede keer de KOV Badeendjesrace  worden gehouden.  We gaan als KOV met z’n allen proberen om het supergeslaagde evenement van  2017 te overtreffen en er opnieuw een spetterend evenement van maken! De loten voor de badeendjes kosten € 2,- per stuk en de opbrengst zal dit jaar ten goede komen aan de Jeugdafdeling van de Sportclub Klarenbeek. Want als KOV ondernemers dragen wij graag bij aan een gezonde en sportende Klarenbeekse jeugd.

De badeendjesrace gaat net als in 2017 van start voor de waterval bij Landgoed Klarenbeek. De finish ligt circa 500 meter stroom afwaarts aan de overzijde van de Kopermolenweg. De SUPER HOOFDPRIJS voor de bezitter van het lot met het winnende badeendje is een weekend Euro Disney over vier personen. Daarnaast zijn er vele andere prijzen voor de wat minder snelle eendjes te winnen.

Met deze actie kunnen de KOV ondernemers hun klanten op een onverwachte manier verassen: doe bijvoorbeeld een lot bij een factuur of geef een lot weg bij besteding van een bepaald bedrag of bedenk zelf een leuke en ludieke actie.

KOV Leden kunnen de loten rechtstreeks bestellen bij Wiebe Alzerda Winkel (alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl) of via het secretariaat (info@kovklarenbeek.nl).

Alle info over de badeendjesrace zal zijn te vinden op de FB-pagina van de KOV en op deze website.