Geslaagde nieuwjaarsborrel KOV bij Dijkhof Bouw

Traditiegetrouw hield de KOV medio januari haar nieuwjaarsborrel. Dit jaar werd deze georganiseerd in de geheel vernieuwde “kantine” van Dijkhof Bouw, die eigenlijk beter de “huiskamer van Dijkhof Bouw” kan heten: Wat een prachtige ruimte hadden we tot onze beschikking! In zijn openingstoespraak heette Wiebe Alzerda Winkel vijf nieuwe leden welkom en zette hij in een persoonlijk verhaal uiteen wat vaak een belangrijke drijfveer is van ondernemers, zelfstandige professionals en zzp-ers is, namelijk de ambitie om de dingen die we doen en de producten en diensten die we leveren, steeds weer een stapje verder te brengen en beter te maken. Speciale gast bij deze nieuwjaarsborrel was de Nederlands kampioen googelen Niek Takens. Met zijn vingervlugge trucs verbaasde hij iedereen aan de borreltafels. “Je staat er met de neus bovenop en toch heb je geen idee hoe hij het doet”  was een veelgehoorde zin. Dennis en Bianca Dijkhof hadden er deze avond voor gezorgd dat alle KOV-ers een rondleiding kregen door de in 2018 geheel vernieuwde  bedrijfsgebouwen van Dijkhof. Iedereen was vol lof over de fraaie uitstraling van het bedrijf en keek z’n ogen uit bij de hypermoderne robot-apparatuur die in de werkplaats werd gedemonstreerd.

Dennis en Biance, namens alle KOV-ers enorm dank voor jullie ontvangst en wij hopen dat het dartbord dat werd overhandigd een goede plek in de ‘huiskamer’ heeft gekregen en veel speelplezier overlevert voor jullie mensen.

Top goochelaar Niek Takens aan het werk
Werkplaats Dijkhof Bouw: Uitleg bij de kozijnen-robot
Gezellige borrel